2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen ana müessir kapının acıe metanet seviyesidir. Bu acıe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı yangın kapısı mümkün.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu sebeple çatı içinde rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık karınin yeğleme edilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı, acil durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve benibeşer hayatını başlıca düz, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page